Binamız Hakkında

binamiz

Okulumuzun binası proje üstünde çalışmaya başladığımız ilk günden itibaren bir Montessori Okulu olarak tasarlanmıştır. Çocuk boyutlarına uygun merdivenleri, kapılarda özel gözlem pencereleri ve çocukların rahatça kullanabileceği kapı kolları, çocuklar için tasarlanmış tüm mobilyalarıyla çocuk dostu bir binadır okulumuz.

En alt katta yüzme havuzu, soyunma odası, 80 kişilik bir konferans salonu, sanat atölyemiz ve spor salonumuz bulunmaktadır.

Bir üst katta bahçemiz, yemek salonumuz ve uyku odalarımız, giriş katında yönetim ekibinin odaları ve ön büro, vestiyer, ve 2 adet sınıfımız bulunmaktadır.

Diğer iki katta sınıflar, kütüphane ve küçük mutfak yeralır.

Binamız büyük pencereleriyle sabah ve ikindi güneşini alır. Mondrian tarzı tasarlanmış binamız turuncu, yeşil, mavi ve pastel bir eflatun rengiyle döşenmiş iç mekanlarıyla oldukça ferahtır. Okulumuzun projesi, 2004 yılında 9. Ulusal Mimarlık Ödülleri için yarışmış ve sergilenmeye layık görülmüştür.